Samtalsterapi Stockholm

Vi arbetar tillsammans för att hitta lösningar på det du upplever som dina problem.

Andra terapimetoder

Schematerapi

Brukar du fastna i destruktiva förhållanden, är du konstant svartsjuk, är du ständigt rädd för att bli avvisad och övergiven av vänner och partners, faller du ofta in i gamla negativa mönster.

Läs mer »

Relationell Psykoterapi

Ofta möter vi klienter med relationsproblem. Terapin börjar med att vi tillsammans identifierar dina anknytningsmönster, med andra ord de strategier och beteenden du använder dig av i nära relationer.

Läs mer »

Skräddarsydd behandling

Hos Östermalmsterapeuterna får du som klient skräddarsydd hjälp utifrån dina behov och önskemål. Vi jobbar med både korttidsterapi och längre behandlingar av mer komplex problematik.
För att kontinuerligt förbättra vår praktik är vi noga med att mäta exakt hur effektiva vi är som psykoterapeuter. Vi arbetar därför med ett koncept som kallas Feedback Informed Therapy (FIT) där vi använder oss av Scott D. Millers vetenskapligt utvecklade skalor (http://www.scottdmiller.com). Det innebär att du som klient får mäta dina framsteg och upplevelser av behandlingen regelbundet.

Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan så tar vi kontakt med dig för vidare frågor och tidsbokning av samtal med någon av våra terapeuter.

Vi behandlar dina uppgifter med fullständig sekretess.